Stel uw vraag aan mr. Ferda van Benthem Binnen 48 uur antwoord
Stel uw vraag hier!
Menu

Wie zijn de letselschade advocaten en medewerkers van A&K advocaten?

Bij Asselbergs & Klinkhamer werken advocaten met een gespecialiseerde opleiding op het gebied van letselschade.
Ze studeerden daarvoor aan de Grotius Academie in Nijmegen.

Geen zaak is standaardwerk. Medische fouten vormen een steeds groter onderdeel van de letselschadepraktijk.
Alle mensen bij A&K werkzaam op het gebied van letselschade, kenmerken zich door grote kennis van zaken, intergriteit, vasthoudendheid en openheid.

Ferda van Benthem

letselschadeadvocaat sinds 1995
Ferda leidt bij Asselbergs & Klinkhamer de grootste letselschade sectie van Zuid-Nederland. Ze is mede-oprichter en voorzitter van College van Advies van het Keurmerk Letselschade en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Mediators in het Verzekeringsrecht, NVMV. Ze vertegenwoordigt daarin LetMe, de vereniging van LetselschadeMediators.

Voorzitter van het bestuur van de Stichting Tam Tam productions in Baarn

Vereniging Letselschade Advocaten

Jolanda Broeders

Is een uitmuntend onderhandelaar.  Zij weet door haar overtuigingskracht verzekeraars veelal meer te laten betalen dan ze zich hadden voorgenomen.

LSA-advocaat,
lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten

Vereniging Letselschade Advocaten

Ine Dilven

Ine mag zich nog niet ‘gespecialiseerd’ noemen, maar is juridisch een kei.  Ze houdt zich inmiddels al jaren dagelijks bezig met letselschade-zaken.

Barbara Middeldorp

Blinkt uit in het inleven in en meeleven met slachtoffers, zonder daarbij de juridische kaders uit het oog te verliezen. Straalt een grote mate van persoonlijke betrokkenheid uit.

José Renshoff

Houdt zich sinds 1995 voltijd met letselschade-zaken bezig. ‘Een advocaat met hart voor uw zaak’, zoals José zelf zegt. Ze zoekt bij iedere zaak creatief naar de juiste aanpak.

LSA-advocaat,
lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten

Vereniging Letselschade Advocaten

Suzanne van Reedt Dortland

Werd opgeleid bij de Landsadvocaat in Den Haag. Zij vindt als geen ander telkens weer nieuwe juridische argumenten om een zaak voor ons te winnen.

Renate Pooyé

Twee studies, allebei afgerond. Het toont haar werklust en gedrevenheid. Munt uit in gedegen research, om onze zaken met feiten krachtig te ondersteunen. 

Daniëlle van Gastel

Na haar studie werkte Daniëlle enkele jaren bij de rechtbank. Ze is is zowel privaat-rechtelijk als straf-rechtelijk afgestudeerd. 

Margot de Wit- Jansen

Studeerde in 2010 zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk af aan de Universiteit van Tilburg. Ze liep stage bij het Veiligheidshuis in Breda en werkte eerder bij de rechtbank in Breda en als advocaat in Bergen op Zoom.